dijous, 19 de desembre del 2013

NOM DE LA TÈCNICA:  Dibuix amb paper de seda

MATERIALS NECESSARIS:
- cartolina
- cola blanca
- paper de seda
- pinzell
- làtex

PROCEDIMENTS:

Primer de tot agafarem una cartolina i la partirem per la meitat, hi a continuació hi farem un dibuix, un cop fet haurem de fer boletes de paper de seda i enganxar-les al dibuix, de tal manera que quedi tota la cartolina plena de paper de seda. Un cop acabat li podem posar làtex perquè quedi brillant.



dilluns, 9 de desembre del 2013

NOM DE LA TÈCNICA: DIVERMÀGIC.

MATERIALS:
-          Cartolina.
-          Divermagic.
full en blanc.
transparència.

PROCEDIMENTS:

Primer de tot en full farem el dibuix que volem fer, i a continuació amb una lamina transparent posarem el dibuix a sota i amb el divermàgic ho resseguirem per sobre i ens quedarà el nostre dibuix fet amb divermàgic. 



diumenge, 1 de desembre del 2013


 La tècnica que ús explicare avui s'anomena  VITRALL.

MATERIALS:
Cartolina
       Punxó
       Estora
      Llapis
     Cola de barra
           Tisores
 Paper de cel·lofana
 Plastidecors


PROCEDIMENTS:
Agafarem una cartolina i farem el dibuix que vulguem, a continuació agafarem una estora i un punxó i punxarem algunes parts del dibuix, i ens quedarà el nostre dibuix amb alguna part sense cartolina.
Llavors per l’altre banda de la cartolina agafarem paper de cel·lofana i ho enganxarem de tal manera que quan tinguem la cartolina de cara veiem el dibuix amb el paper de cel·lofana.
Després quan ja haguem acabat amb tot el que volem amb paper de cel·lofana podem fer alguns detalls pintant o resseguint el dibuix.